Grups

Explorem el món junts i mantenim el teu gos feliç i actiu

Benvingut a la nostra secció de Grups, on oferim una varietat d’activitats col·lectives dissenyades per a tu i el teu gos. Els nostres grups són una oportunitat excel·lent per socialitzar, entrenar i millorar habilitats en un entorn dinàmic i de suport. Explora les nostres diferents opcions i troba el grup que millor s’adapti a les vostres necessitats i interessos.

Grups de Socialització

La socialització és fonamental per al desenvolupament saludable del teu gos. En els nostres grups de socialització, els gossos tenen l’oportunitat d’interactuar amb altres gossos i persones en un entorn controlat i segur. Aprendràs tècniques per fomentar interaccions positives i gestionar comportaments durant les trobades socials, ajudant el teu gos a ser més equilibrat i confiat

Rally Obedience

El Rally Obedience combina elements d’obediència i agilitat en un esport divertit i interactiu. En els nostres grups de Rally Obedience, tu i el teu gos seguireu un recorregut amb diferents senyals d’exercicis d’obediència. Aquesta activitat millora la comunicació i el vincle entre tu i el teu gos, a més de proporcionar una excel·lent oportunitat per a l’exercici físic i mental.

Detecció Esportiva

La detecció esportiva és una disciplina emocionant on els gossos aprenen a detectar diferents substàncies. En els nostres grups de detecció esportiva, entrenarem el teu gos per identificar i indicar la presència de substàncies específiques, utilitzant tècniques positives i efectives. Aquesta activitat no només és divertida i estimulant, sinó que també enforteix les habilitats de concentració i olfacte del teu gos.

Ring

El Ring és un esport caní que combina salts i exercicis de mossegada en un context competitiu. En els nostres grups de Ring, treballarem amb el teu gos per millorar les seves habilitats de salt i mossegada, seguint les normes i estàndards de competició. Aquesta activitat és ideal per a gossos amb molta energia i per a propietaris interessats en els esports de mossegada, proporcionant un entrenament complet i rigorós.

Uneix-te a un dels nostres grups

Unir-te a un dels nostres grups és una manera fantàstica de conèixer altres propietaris de gossos amb interessos similars, compartir experiències i aprendre noves habilitats junts. Tant si busques socialitzar el teu gos, millorar les seves habilitats d’obediència, explorar la detecció esportiva o competir en Ring, tenim el grup perfecte per a tu..