David Cabrerizo

Amb més de dues dècades d’experiència dedicades al món de l’esport caní, em presento com a David Cabrerizo, un apassionat dels gossos i compromès amb el seu benestar i desenvolupament.

Els Meus Inicis

Vaig començar la meva relació amb els gossos l’any 1998 – 99, immers en l’entorn de l’esport caní, especialment als esports de mossegada. Els meus primers passos van ser com a HA (figurant d’atac), posant-me el traje de protecció i deixant-me mossegar,  formant-me amb els millors professionals del sector una experiència que em va donar una comprensió profunda de les necessitats i capacitats dels gossos en aquest àmbit.

Compromís amb l'Esport Ring

Amb el temps, la meva passió per l’esport caní va créixer, i vaig obrir un grup de treball dedicat a l’obediència i la pràctica d’esports com el RIN FRANCES, el MONDIORING, l’I.G.P i l’AGILITY. Els èxits en aquestes disciplines van arribar, demostrant la meva dedicació i habilitats en aquest àmbit tan exigent.

Innovació i Benestar Animal

*La meva inquietud pel benestar dels gossos va portar-me a col·laborar amb experts , explorant noves maneres de treballar basades en el respecte i el benestar animal. Aquesta col·laboració va conduir a l’evolució de tècniques de modificació de conducta, abolint l’ús d’avergonyiments físics i obrint el camí a una manera més humana i efectiva de treballar amb els gossos.

La Meva Missió

Després d’anys de dedicació i aprenentatge, i compartir projectes amb grans professionals del sector  ara és el moment de fer realitat el meu  projecte més personal. Amb l’experiència acumulada i la passió inalterada pel món dels gossos, em dedico a crear un espai on compartir el meu coneixement i continuar contribuint a la millora dels esports canins i al benestar dels nostres amics peluts.