Esports Canins

Esports Canins: Explora el Món de la Competició Amb el Teu Gos

Descobreix el fascinant món de la competició i el treball en equip amb el teu gos. Ja sigui que busquis participar en proves i concursos oficials o simplement vols gaudir d’activitats d’entrenament estructurat, estem aquí per guiar-te en aquest apassionant viatge.


Explora els esports que practiquem:
  • Ring Francès i Mondioring: Oferim entrenament en dues disciplines de mossegada: Ring Francès i Mondioring. Aquests esports posen èmfasi en la capacitat del gos per saltar, l’obediència i els exercicis de mossegada esportiva. En aquestes disciplines, els gossos i els seus guies poden desenvolupar habilitats específiques com la força, l’agilitat i la coordinació, mentre gaudim d’un entorn d’entrenament estructurat i segur.
  • OCI (Obediència de Classe Internacional): L’OCI és un esport caní molt popular a nivell mundial. Es basa en la realització d’exercicis d’obediència que requereixen precisió tècnica i rapidesa. Hem de treballar amb els gossos amb coordinació per completar els exercicis amb èxit, demostrant una comunicació efectiva i una relació de confiança.
  • Rally-obediència: El rally-obediència és una opció excel·lent per als principiants i els gossos de tota mena. Aquest esport fomenta una bona comunicació amb el gos mitjançant una sèrie de senyals i comandes. Els participants segueixen un circuit amb diferents estacions on han de completar diverses tasques d’obediència. És una bona forma de millorar la relació entre el guia i el gos, alhora que es treballen les habilitats d’obediència.
  • Detecció: La detecció és una activitat fascinant que ens permet ensenyar als gossos a buscar olors específics. En aquesta disciplina, els gossos són entrenats per identificar i indicar la presència d’una substància odorífera. És una experiència gratificant per al gos, ja que es promou la concentració, l’estimulació mental i la cooperació entre l’amo.

Preparació Personalitzada per a la Competició

Entrenament Adaptat:

Oferim un entrenament personalitzat adaptat a les necessitats específiques del teu gos i als objectius de competició que tinguis en ment. Treballarem junts per millorar les habilitats del teu gos i dominar les diferents disciplines de l’esport caní.

Assessorament de Competició:

Compteu amb el nostre suport i assessorament durant tot el procés de preparació per a competicions. Des de la selecció d’esdeveniments adequats fins a la logística de viatges i la preparació psicològica, estarem al teu costat per assegurar-nos que estigueu ben preparats per a l’èxit.

Tècniques Avançades:

Aprenem i apliquem tècniques avançades d’entrenament per optimitzar el rendiment del teu gos en cada prova. Des de l’increment de la velocitat i la precisió fins a la millora de l’atenció i la concentració, treballarem en tots els aspectes necessaris per destacar en la competició.

Divertiment i connexió amb el teu gos

Un vincle més fort

Participar en esports canins no només és una oportunitat per competir, sinó també una manera fantàstica de reforçar el vincle amb el teu gos. A través del treball en equip, la comunicació i la confiança, crearem una relació encara més estreta i harmoniosa entre tu i el teu company de quatre potes.

Mentre treballem cap als objectius de competició, ens assegurarem que cada sessió sigui divertida i enriquidora per al teu gos. Desafiem les seves habilitats, recompensem els seus èxits i celebrem cada petit pas en el camí cap a la seva millora contínua.

Comença l’aventura al món de l’esport caní

Uneix-te a una comunitat apassionada d’amants dels gossos i esportistes canins que comparteixen la teva passió per la competició i l’entrenament. Connecta amb altres propietaris de gossos, comparteix experiències i inspira’t mutuament per assolir grans fites junts.

Si estàs llest per explorar el món de l’esport caní amb el teu gos, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres avui mateix. Estem emocionats de conèixer-te i de començar a treballar junts per assolir els teus objectius esportius amb el teu fidel company de quatre potes.